Az 1 évünk számokban

Statisztika
(kattints!)

Mint korábban már beharangoztuk, ma lettünk egy évesek. Wow!

Nem tudom neked ez jelent-e valamit, de engedd meg, hogy egyetlen napra hadd ünnepeljük magunkat!

Mivel ez mégis csak egy IT és Üzleti blog, az ünneplésnek is kötelező elemei a számok:

 • Eddig 56 bejegyzés született (ezzel együtt 57, de ez már az új évhez tartozik 😉 ). Ez azt jelenti, hogy minden hétre jutott legalább egy új bejegyzés.
 • A bejegyzéseinkhez született összesen 386 hozzászólás, azaz bejegyzésenként átlag 7. Na jó, ebből a szigorú cenzorok csak 314-et hagytak jóvá stílus, tartalom, reklám, vagy spamrobot miatt, de ez is 5,6 hozzászólás bejegyzésenként.
 • Ha már spam. Rendszeresen próbálkoznak a spam robotok is hozzászólással. Egyelőre azonban a mi robotjaink állnak jobban, mert 3663 spam-et hatástalanítottak. (Köszönjük akismet!)
 • Több, mint 11 000 látogatás (illetve 7300 egyedi látogató) volt, akik több, mint 20 000 oldalt töltöttek le. Hogy mennyivel több, azt pontosan nem tudjuk, mert az első néhány hónapban nem volt mérés az oldalon…
 • A látogatók néhány másodperc híján átlag 2 percet töltöttek olvasással, vagy videózással a blogon.
 • Érdekes, hogy a rendszeres látogatóink többsége a google után a twitterről és a facebookról érkezik. Külön érdekes, hogy a twitterről majdnem 2x annyian, mint a nagy tesóról.
 • Fa már szóltunk testvéroldalainkról, akkor említsük meg azt is, hogy: 625 twitter követőnk és 540 facebook rajongónk van jelenleg. És persze az első youtube videót is látták már egy páran.
 • A megoldás kereső emberek eddig éppen 1750 okot találtak arra, hogy a google-ból átkattintsanak az oldalunkra. Ennyi kereső kifejezéssel bukkantak ugyanis ránk. Hogy miért találtak ránk 2x is az “amális sex” kifejezéssel, ennek okát még nyomozzuk… Talán ezért.  😐
 • A legolvasattabb bejegyzésünket több, mint 1600-an látták.
 • A legolvasottabb, nem műszaki témájó bejegyzés is alig szorult le a dobogóról, bármennyire kacifántos is a címe.


A jövőre vonatkozóan készülünk néhány újdonsággal is:

 1. Folytatjuk a termékeket bemutató posztsorozatokat, hogy ki-ki mérlegelje, mikor érdemes bevezetnie valami újdonságot magánál. Ehhez kapcsolódóan kicsit több videó szemléltetés is lesz, ezért érdemes a youtube-on is követned minket.
 2. Hamarosan lesznek vendég szerzőink. Több kiváló IT vezetővel és tanácsadóval, néhány kapcsolódó területi szakértővel sikerült megállapodnunk, hogy itt is megsoztják gondolataikat veletek. Ha úgy érzed, itt lenne neked is a helyed, keress minket bátran! (A szakmai hitelesség, és megfelelő üzleti szemlélet feltétel…)
 3. Több kérdeztétek, hogy konkrét kérdésekben kérnek segítséget kapni. Hamarosan megjelenik ezért itt néhány olyan szolgáltatásunk, amire vonatkozóan ezek a megkeresések leginkább vonatkoztak eddig.
  Igen, ezek fizetős szolgáltatások lesznek, és azt szolgálják, hogy gyorsabban tudjatok haladni egy jobban működő vállalat irányába. Természetesen a blog marad ingyenes, és nem is akarjuk agyonnyomni marketinggel. Ezzel együtt a blog sem azoknak szól, akik csak nézelődnek és sajnálkoznak, hanem azoknak, akik lépni (mit lépni: ugrani) szeretnének. Erről részleteket később.

Comments

comments

Az 1 évünk számokban” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.