Újabb elismerés

GoldenBlog 2011Esküszöm, hamarosan jönnek az újabb tartalmak (már 5 félig megírt bejegyzés van a vázlatok közt), de most – így 3 hét szabadság után – egy kiscsit megint magunkról írok.

Nemrég számoltam be róla, hogy az IT-Business üzleti-informatikai szaklap jelölt az év ICT véleményformálója díjra, méghozzá igazán illusztris társaságban. (A díjat a közönség időközben valakinek oda is ítélte, csak a díjátadóig még nem tudjuk, kinek. 😉 )

Most pedig maga, ez a blog kapott némi elismerést, nevezetesen a HVG Golden Blog versenyének szakértői kategóriájában, ahol “oyan blogok, amelyekben egy adott téma szakértője rendszeres tájékoztatást nyújt olvasóinak, tippeket, tanácsokat ad nekik, képbe helyezi és orientálja őket” versenyeznek emelte ki a zsűri egyik tagja, a katagória korábbi győztese Berényi Konrád.

Hogy ez mire lesz elég a végén, azt nem tudom (elvileg a győztes már itt is megvan, csak nem tudjuk), de ez is jól esett. Ebben a kategóriában 180 blog indult, és Konrád rövid listáján az IT tanácsadó blog az egyetlen informatikához és üzlethez kapcsolódó blog (ha a keresőoptimalizálást marketingnek tekintem).

A Goldenblogon is volt közönségszavazat is. Ha szavaztál ránk (vagy ránk szavaztál volna, ha tudod 😎 ), akkor köszönjük!

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.